Erbjudanden

Aktuella, härliga, prisvärda erbjudanden bara hos oss! Världens nyårsfest, en trettonhelg som sent ska glömmas, stilla dagar innan sportloven eller något för sportlovet. Det finns något för alla!

Svamp och matkurs!

Helgerna 24 till 26 augusti samt 31 augusti till 2 september kommer vi ha en kombinerad svampkurs och matlagningskurs! Detta parat med två goda middagar med fina viner, lunch både ute och inne och logi i vårt trivsamma och mysiga  pensionat. Duktiga svampkonsulenterna Evy Liljedahl och Solveig Holmner håller i svampkursen där de lär ut var och hur vi hittar svamp, vi får lära oss nya sorter och vilka som är goda matsvampar. Vi lär oss även hur man tillagar svampen vi plockat under dagen på lite nya och roliga sätt under ledning av kocken och krögaren Jasper Bergström. Visst låter detta intressant och roligt? Allt detta för endast 3350 kr med boende eller 2650 kr utan boende. Pris exklusive dryck. Ta gärna med en egen svampkorg och kniv.

Helgen 24 till 26 augusti är till för alla nya som är nyfikna på att vara med på svamp och matlagningskurs. Inga förkunskaper krävs!

Helgen 31 augusti till 2 september kallar vi Svamptvåan och välkomnar främst tillbaka gäster från förra året samt erfarna svampkännare för vidareutbildning i svampplockandets ädla konst:-)

 

Boka på 0940-574700 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.IMG 1184