Erbjudanden

Aktuella, härliga, prisvärda erbjudanden bara hos oss! Världens nyårsfest, en trettonhelg som sent ska glömmas, stilla dagar innan sportloven eller något för sportlovet. Det finns något för alla!

Mindfulnesshelg tillsammans med Peter Varg!

Mindfulness är läran om att vara medvetet närvarande. Hur du kommer bort från onödig stress, oro och lönlöst grubblande om det har hänt och om det som kanske kommer att hända i framtiden.

Du lär dig att vara alert och fokusera på vad som händer i nuet. Du ökar din förmåga att uppleva, förstå och njuta av livet. Du mår bättre och fungerar bättre. I träningen lär man sig bland annat att möta verkligheten som den är och se dom val vi har. Mindfulness ger mycket positivt. Förutom att du minskar onödig stress, skapad av dina tankar och sådant du inte kan påverka så blir du också mer kreativ och konstruktiv i ditt dagliga liv.

Verkar detta intressant, spännande och annorlunda? Kan man plocka kantareller mindful? Peter Varg - diplomerad mindfulnessinstruktör med massor av meditationserfarenhet håller tillsammans med oss på Värdshuset en Mindfulnesshelg i slutet av september.  Praktiska övningar, yoga, meditation och föreläsningar blandas med gemensamma uteaktiviteter med mindfulnesstema, goda middagar med fina viner och trevligt umgänge. Förutom ett fullspäckat mindfulnessprogram ingår boende med bäddad säng på vårt mysiga pensionat, fina trerättersmiddagar, god vällagad lunch och frukost samt mellanmål.

Här kan du ladda ner det kompletta programmet.

Torsdag 21:a september till söndag 24:e september 5495 kr

Varmt välkomna att boka eller ställa nyfikna frågor på 0940-574700 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Fint och prisvärt erbjudande!

Karljohansvamp

Kittelfjäll med omnejd erbjuder fantastiska möjligheter till jakt, fiske och svampplockning eller vandring.

Kom och bo på vårt fina pensionat med bäddad säng, frukost, ett matigt lunchpaket samt en rejäl, jättegod och mättande två-rätters middag för endast 990 kr per person och dygn. Erbjudandet gäller från vecka 33 till och med vecka 38. Boka på info@kittelfjallvardshus eller 0940-574700.

Svamp och matkurs!

Helgerna 1:a till 3:e september samt 8:e till 10:e september kommer vi ha en kombinerad svampkurs och matlagningskurs! Detta parat med två goda middagar med fina viner, lunch både ute och inne och logi i vårt trivsamma och mysiga  pensionat. Duktiga svampkonsulenterna Evy Liljedahl och Solveig Holmner håller i svampkursen där de lär ut var och hur vi hittar svamp, vi får lära oss nya sorter och vilka som är goda matsvampar. Vi lär oss även hur man tillagar svampen vi plockat under dagen på lite nya och roliga sätt under ledning av kocken och krögaren Jasper Bergström. Visst låter detta intressant och roligt? Allt detta för endast 2850 kr exklusive dryck. Boka på 0940-574700 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.! 

För fullständigt program se här! Samma program gäller för bägge helgerna!

Vår andra svampkurs mellan 8:e och 10:e september är nu fullbokad!