Erbjudanden

Aktuella, härliga, prisvärda erbjudanden bara hos oss! Världens nyårsfest, en trettonhelg som sent ska glömmas, stilla dagar innan sportloven eller något för sportlovet. Det finns något för alla!

Mindfulnesshelger tillsammans med Peter Varg!

Mindfulness är läran om att vara medvetet närvarande. Hur du kommer bort från onödig stress, oro och lönlöst grubblande om det har hänt och om det som kanske kommer att hända i framtiden.

Du lär dig att vara alert och fokusera på vad som händer i nuet. Du ökar din förmåga att uppleva, förstå och njuta av livet. Du mår bättre och fungerar bättre. I träningen lär man sig bland annat att möta verkligheten som den är och se dom val vi har. Mindfulness ger mycket positivt. Förutom att du minskar onödig stress, skapad av dina tankar och sådant du inte kan påverka så blir du också mer kreativ och konstruktiv i ditt dagliga liv.

Verkar detta intressant, spännande och annorlunda? Kan man plocka kantareller mindful? Peter Varg - diplomerad mindfulnessinstruktör med massor av meditationserfarenhet håller tillsammans med oss på Värdshuset Mindfulnesshelger under två tillfällen i augusti och september. Praktiska övningar, yoga, meditation och föreläsningar blandas med gemensamma uteaktiviteter med mindfulnesstema, goda middagar med fina viner och trevligt umgänge. Förutom ett fullspäckat mindfulnessprogram ingår boende med bäddad säng på vårt mysiga pensionat, fina trerättersmiddagar, god vällagad lunch och frukost samt mellanmål.

Ladda ner fullständigt program för de båda tillfällena här.

Fredag 25:e augusti till söndag 27:e augusti 3995 kr

Torsdag 21:a september till söndag 24:e september 5495 kr

Varmt välkomna att boka eller ställa nyfikna frågor på 0940-574700 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Fint och prisvärt erbjudande!

Karljohansvamp

Kittelfjäll med omnejd erbjuder fantastiska möjligheter till jakt, fiske och svampplockning eller vandring.

Kom och bo på vårt fina pensionat med bäddad säng, frukost, ett matigt lunchpaket samt en rejäl, jättegod och mättande två-rätters middag för endast 990 kr per person och dygn. Erbjudandet gäller från vecka 33 till och med vecka 38. Boka på info@kittelfjallvardshus eller 0940-574700.