På restaurangen serveras alltid fräsch mat med säsongens råvaror
Rustik mat med kärlek

Mat

På vår restaurang värnar vi om den lokala och småskaliga livsmedelsproduktionen. Vi samarbetar med flera duktiga och hängivna råvaruleverantörer och matproducenter i trakten och i fjälldalarna. Vårt fina sortiment av vin och öl väljs med stor omsorg och hänsyn till hur odling och framställning gått till. Vi vet att allt detta är bra, främst för kvalitén och smaken, men även för miljön med kortare transporter, för att bidra till att hålla landskapen öppna och för sysselsättningen. Samt även för det goda samvetet och det måste ju få kosta litegrann, eller hur? Välkommen till oss!

I vår omtyckta och vackra matsal har vi plats för upp till 90 personer. Vi serverar spännande, modern mat med en twist som passar alla, såväl hungriga skidåkare, skoterförare, matälskare och alla andra Kittelfjällsfrälsta. I vår köksbar kan du också äta eller ta en drink samtidigt som du pratar med kockarna i det öppna köket. Det går fint att boka bord på 0940-574700 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.! Välkommen!

Är ni ett större sällskap som vill komma och äta? Ladda ner våra superhärliga gruppmenyer!

I vår mysiga matsal går det alldeles utmärkt att duka upp för stora och små sällskap, alltid omhändertagna med personlig service

Röding på väg ut till några förväntansfulla gäster

Vällagat är bra

Pin It