Jasper Bergström

Med sina bedagade Black Crows under fötterna tror krögaren Jasper att J + A = 100 blir bästa repan i Kittelfjäll. En bra dag på fjället som gärna avslutas i köket på restaurangen eller hemma tillsammans med morsans palt och sonen Alvar.

Lotta Bergström

Den kreativa ägarinnan Lotta säger Ja till allt och tänker på mycket, alltid. Under fötterna har hon högklackat och i handen en ”pippitorr” (vad är det?) drajja samtidigt som hotellbokningarna läggs in.

Elina Bergström

Jaspers systerdotter Elina tänker snabbt ta reda på vilken den bästa repan i Kittelfjäll är. När hon inte letar efter den eller njuter av en god fisk och skaldjurssoppa så hittar vi henne på vår boendedel och lite överallt...

Kristin Nestorsson

Vår köksmästare Kristin gillar kraftigt italienskt rödvin, gärna vid den spanska solkusten där hon jobbat många år. Svårt att välja favoritmat eller tipsa om favoritrepa ännu men vet att om man bjuder på ett leende får man många tillbaka. Testa!

Tobias Rosenlind

Kalmarkillen Tobbe har efter några år på Åres och Trondheims bästa krogar landat i Kittelfjäll. En sann kockvagabond som gillar GT, sina Lineskidor med stighudar under och tipsar klokt om POW (protectourwinters).

Ludwig

Lule-killen Ludwig gillar både smörgåstårta och White Russian. Gärna samtidigt. Den snöigaste repan till jobbet som diskare är ju såklart den bästa i Kittelfjäll. Ludwig har hunnit jobba som både snickare och biluthyrare.